Finns flera produkter i samma serie, fin sex offender lista 63366 gåva till dem yngre barnen.
299 kr LÄgarukorgen Interaktiv sorteringsleksak, Spinning UFO - Tomy 2799 En väldigt speciell interaktiv sorteringsleksak med högt pedagogiskt värde.
Framsidan fungerar som en plocklåda med hål i form av en triangel, en fyrkant och en cirkel som passar till klossar.
Läs hela artikeln nu, om du genomför ett köp intygar du att du tagit del av våra.Barnet lär sig gå upprätt och ta sig framåt.När barnet "stampar" leksaken hörs det rolig musik och om man skakar den hörs det en riktig vrål!Älskad av barn i generationer.Av de pressade blommorna kan man sedan tillverka vackra kort och tavlor.269 kr LÄgarukorgen Figurer till sångpåse.4 1628 Här hittar du sex nya figurer till sångpåsen: elefant, ponny, hare, gurka, kudde och nyckelpiga. .4 st olika klossar i olika färger och former att passa. .
249 kr LÄgarukorgen Strumpdocka Zebra Gör det själv 3261 En kreativ låda som innehåller allt som behövs för att förvandla ett par strumpor till en randig zebra.
Att upptäcka nya former, färger och ljud är mycket rolig.Den söta förpackningen gör att man inte ens behöver slå in den!Här har ditt barn möjlighet att utveckla sin kreativitet och sitt intresse för att ayMais - en kreativ och ekologisk leksak för fantasifullt pyssel. .Utformad speciellt för små händer så den är enkel att hålla.Ej lämplig för barn under tre år små delar.

Att knyta skor är fortfarande en viktig kunskap och alla barn måste lära sig det förr eller senare.


[L_RANDNUM-10-999]