vill du ha ögonkontakt under sex

Magicmint skrev 13:29:26 följande: Roligt att du säger att en människa som inte kan titta in i någons ögon har problem av något slag och sedan i nästa stycke säger du att alla är vi människor och vi får acceptera alla som dom.
Ögonkontakt är ett kraftfullt verktyg.
Vi börjar agera på något sätt, le lite eller larva casselman dag sex oss, säger Bo Hejlskov Elvén.
Normalt tittar vi inte varandra i ögonen särskilt mycket.Är det känslan av att samtidigt se och bli sedd?För man orkar inte.Är det tårvätskans glans som skapar själens spegel?Att man plötsligt rusat så fort och så långt att man glömmer bort var man började snurra och med vem.Säg så här du är chef och ska anställa och sitter och intervjuar person efter person.
Sett framför mig hur man svintrött ska bända upp ögonlocken och rätta till spetsen under magvalken och gäspande säga: Nu kör vi!
Du tittar någon i ögonen när du pratar med en person och mitt i meningen vrider personen lite på huvudet och tittar bort, hur känns det då för dig?
Människans blick är ovanligt lätt att följa eftersom vi har en tydligare ögonvita än schimpansen och andra djurarter.En del har själva valt att träna upp sina sociala färdigheter eftersom de känner att de saknar något och inte vill vara annorlunda, medan andra motiveras av någon annan att delta, ofta föräldrarna.De får prata fritt om vad de vill i en halvtimme.Man placeras bredvid någon och förväntas konversera artigt.Insikten kan vara nyttig i vardagen, till exempel när det gäller att prata allvar med någon.Och mitt i rejset så ska man hitta varandra.Det skulle kosta onödig energi att avgöra om blicken verkligen behövs eller.


[L_RANDNUM-10-999]