I många hus/lägenheter används till exempel gasugnar och gasspisar.
Detta gör man genom att skriva in sin bostadsadress.
När man bor utomlands är det viktigt att man informerar sig om säkerheten i det område man bor. .Att också ha en beredskapsplan redo som man går igenom med sin familj kan också varmt rekommenderas.Några andra exempel på lämpliga länkar att studera är: - Generell information om naturkatastrofer finns på följande webbsida.För att direkt komma till webbsidan, gå till denna länk.Jordbävningsinformation finns på länk.Där presenteras en lista på 10 steg och det första steget är att identifiera i vilken riskzon man bor.Detta kostar inget extra.Vidare finns här länkar till olika avdelningar på kommunal-, stats- och landsnivå som tar upp säkerhetsfrågorna i olika situationer.I San Diego med omnejd är bränder vanliga i de varmare perioderna av året.
Ett annat tips är att man, om man är kund hos SDG E, bokar in en tekniker från företaget kommer och kontrollerar så att man inte har några gasläckor i huset/lägenheten man bor.
Pass, visumpapper, huspapper, hårddiskar med mera bör antagligen vara på denna lista.Orkaninformation finns på följande länk.Det kan vara bra att i sitt hem göra en lista på de saker man vill ta med sig hemifrån om man i all hast måste lämna sitt hem.Megans law vara användbar.För att ta reda sex på första andra tredje dagen på om man har några sexförbrytare i det område man bor så kan webbsidan.

Det är viktigt att ta reda på inte bara om området har låg kriminalitet utan också vilka faror som kan hägra runt hörnet så som till exempel bränder, jordbävningar med mera.

[L_RANDNUM-10-999]