Producent: Eva-Lisa Wallin Exekutiv producent: söker en kvinna i bern Anton Berg Produktionsår: 2016 Sveriges Radio 01:13:28 En internationell polisutredning inleds, där misstankar pekar på mutor och korruption.
Dokumentation och gallring 21 a Handläggning av ärenden som rör enskilda samt genomförande av beslut om insatser enligt denna lag skall dokumenteras.
Äldre bestämmelser gäller när fråga är om dröjsmål med verkställighet av avgöranden som meddelats före lagens ikraftträdande.
Falklandskriget pågick i 74 dagar.7-11 offentlighets- och sekretesslagen (2009:400).Bli inspirerad av unga talanger och proffs inom kultur och sport.Producent: Anna Gjöres Sveriges Radio 01:05:42 Kjell Hultman får tjänsten som trygghetsansvarig på Storstockholms Lokaltrafik och han hyllas och hatas i kriget mot graffitin.Ombord på planet finns FNs generalsekreterare Dag Hammarskjöld.Resultat: /SSFtavlingar/JuniorSM Resultat Regionkval 1 2017 m Det finns fortfarande platser kvar till seglarskolan.19.00 i Boo Gård Skola.Inte sedan andra världskriget hade så många flyktingar drivits från hus och hem. .
Sveriges Radio 01:16:51 Det visar sig att Trustor har köpts med sina egna pengar.Lettiska studenten Inese Slivka, pluggar nu i Stockholm och berättar om en befolkning som förlorat framtidstro, när landet gick från att vara EUs snabbast växande ekonomi till att vara det EU-land som drabbades hårdast av krisen.Svininfluensan är allvarlig och dödar 31 personer.Hansakatastrofen är - fram till Estonias undergång - den civila fartygskatastrof som kostat flest svenskar livet sedan 1600-talet.En solig dag med vindar på 7-12 m/s och många förväntansfulla seglare, föräldrar och funktionärer samlades på Mjölkudden inför årets.
[L_RANDNUM-10-999]