De kommer säkerligen att se dig i ett bättre ljus.
Det kan du till exempel göra genom att ta ett steg närmare och kvinna 50 söker en man viska en hemlighet i hennes öra, luta dig framåt medan ni pratar eller visa henne något på din mobil så att hon måste luta sig mot dig.
Jag tycker att raggningsförsöket gick bra och går tillbaka till programledaren persiska kvinnor data och författaren Henrik Tankeläsare Fexeus, som bedömt mina försök på avstånd.
Killarna hejar tveksamt tillbaka.Dina ögon säger mer än alla raggningsrepliker i världen.Lätt som en plätt, eller?Pratar du däremot med en främling brukar blicken stanna vid ögonen (så vida inte du är riktigt intresserad av personen i fråga, då brukar blicken innefatta sexuell sjukdom dejtingsajt hela ansiktet och kanske också axlarna).Fexeus har sitt karaktäristiska rävleende på läpparna.Förändra känslan i blicken genom att le, samtidigt slicka dig om läpparna eller göra något helt annat under tiden, som att ta upp plånboken för att betala din öl i baren.Att omedvetet titta till en extra gång är något vi gör av bara farten när vi ser någon som är riktigt attraktiv.Han hann också styra in samtalet på sex flera gånger under vårt korta samtal.Det är dock klart att älskare som har en romantisk kväll tenderar att hålla längre ögonkontakt.Annars riskerar du en fet diss.Och att visa intresse på det sättet är ett utmärkt sätt att förföra någon!
Fortfarande mest vänd mot kompisen svarar han att han mest brukar supa och får han napp under kvällen är det bara en bonus.
Du, jag måste bara fråga: Mina killkompisar påstår att det här med raggningsrepliker funkar, men själv är jag tveksam, vad tycker du?Jag bara står och stör.Då har ni något speciellt!Jag: Men jag är gift! Nej, det kan du inte få?Snabbt och enkelt men också som gjort för tusen missförstånd.Synka era blinkningar, tittar ni fortfarande på varandra?Någon slags försvenskad version av Neil Strauss Spelet.Skräckslagen vid blotta tanken på att gå fram och prata med en vilt främmande person på krogen?

[L_RANDNUM-10-999]