blödning vid första samlaget

För det första, skäms för guds skull inte för att du är oskuld!
Prova ställningar där du kan gnugga dig mot penisroten, som ridställningen, eller ställningar där antingen du eller din partner smeker klitoris under tiden.
Om du istället väntar tills du träffar någon som du vill ha sex med, så söker en kvinna att falla i kärlek med mycket att det känns i hela kroppen, då kommer det hända grejer.
Sedan är det ju så att alla är vi olika, kanske ska du ha en kille med lite mindre tillgångar?Varje gång jag och min pojkvän ska ha sex börjar jag gråta och mår jättedåligt.Det viktigaste är att ni är öppna med det här.Sen har jag märkt att det har typ ingen betydelse hur stor killen är heller.Även om det är ett problem så är det ett lyxproblem.Min kille vill att jag ska säga någonting sexigt till honom när vi ska ha sex.
Det finns massvis med hjälp att få och har du bestämt dig för att ta tag i det här är det bara att köra.
Det kan vara toppen ändå.
För det första ha inte sex om du inte är kåt eller tänder på killen.Du kanske inte är så trång som du tror.Eller så kommer det kanske någon helt annanstans ifrån.En terapeut kan hjälpa dig att bearbeta dina känslor och gå vidare.Det är svårt att veta vad det kan bero på, det finns ingen riktig klarhet i det.


[L_RANDNUM-10-999]